(Salsa is in 2013 overleden ze is 14,5 jaar geworden)


8 November 2000

Lief dagboek,

Wat een heerlijk weer vandaag, ik heb zo'n plezier gehad! Ik vind het heerlijk om door plassen water te rennen! Ik vind dat het elke dag zou moeten regenen, of niet dan?


I was singing in the rain!


9 November 2000

Lief dagboek,

Ik heb niet zoveel te vertellen vandaag. Ik ben erg moe, ik denk dat ik maar vroeg naar bed ga vanavond. Tot morgen.


Ik kan mijn ogen niet open houden.....


10 November 2000

Lief dagboek,

Victory was door het dolle heen vandaag! Alle jongens volgden haar, zelf Mooney die normaal alleen maar op een afstand kijkt, speelde met haar


Alle jongens houden van mij!!


11 November 2000

Lief dagboek,

Het is hier een gekkenhuis, de voordeur bel rinkelt de hele tijd. Elke keer ben ik weer opgewonden en wacht ik op de bezoekers maar niemand komt binnen! Ik begrijp er niets van en toen de bel weer rinkelde ging ik mee naar de gang om te kijken. Raad eens wat er was? Er stonden kinderen voor de deur te zingen met lampions in hun handen. Nu weet ik het weer, het is Sint Maarten vandaag


Ik wil niets missen!


12 November 2000

Lief dagboek

Ik hou van veel Luna en ik vind het leuk om met haar te spelen maar sinds zij op de bank kan springen krijg ik niet meer de kans om naast Martin op de bank te liggen. Ik vind dat niet leuk!


Move over, this is my spot!!


13 November 2000

Lief dagboek,

Victory daagde me uit om te stoeien vandaag. Ze zei dat ik binnen de kortste tijd op mijn rug zou liggen. Nou victory, dat zullen we dan wel eens zien! Iedereeen verzamelde zich om ons heen. Morgen gaan we verder want vandaag was de wedstrijd onbeslist.


We zullen zien wie er wint!


14 November 2000

Lief dagboek,

Ik begin de puppies echt leuk te vinden. Ze hebben de plek waar onze speeltjes liggen al gevonden onder in de kast. Wat denk je, ze klimmen al in de kast en gooien al de speeltjes eruit, leuk hé?


Hmmm...wat zal ik eerst pakken?

Week 1
Week 2
Week 3
Week 4