(Salsa is in 2013 overleden ze is 14,5 jaar geworden)


November 15, 2000

Lief dagboek,

Winnie is cool, hij doet precies wat hij wilt. Vaak is dat iets wat Jolanda niet goed vindt...Gehoorzamen? Wat is dat?

Als Jolanda een hek wilt sluiten is Winnie er al langs geslipt. "Winnie , kom hier!"is wat je dan hoort. Niks hoor, Winnie vervolgt zijn weg naar de huiskamer.


Ik en Winnie!16 November 2000

Lief dagboek,

Vanavond belde Renate, zij is Teigetje's nieuwe mammie. Teigetje is La Luna's broer. Renateen haar zoon Ferdy vereren hem! Toen ze begon te vertellen over hoe lief, leuk, gehoorzaam en fantastisch hij is, leek het alsof ze nooit meer zou stoppen. Jolanda kreeg er geen woord tussen maar ik weet hoe leuk ze het vond. Ze had namelijk een big smile in haar gezicht.!


Oh, please stop eens met praten?!?17 November 2000

Lief dagboek

Vandaag had ik echt zin om met Vipke te knuffelen. Hij houdt ervan en blijft staan om mij mijn gang te laten gaan. Vipke is een Sphynx en eigenlijk heeft hij nog te veel haar. Maar dat maakt mij niet uit, ik hou toch van hem!

Proudly presenting: Vipke!
Ik kus hem zelf....18 November 2000

Lief dagboek

Het was leuk vanmiddag, Patrick en Antoinette kwamen ons bezoeken met hun zoon Martin. Hij is zo'n gaaf kereltje, echt. Onbenullige Uzi (een miniatuur bull terrier) sprong tegen hem op en hij viel op de grond. Hij huilde niet eens! We renden en speelden en Martin kon er geen genoeg van krijgen. Het was jammer dat hij weer weg ging, ik zou graag langer met hem gespeeld hebben


Hè, kom spelen zolang ik er ben!19 November 2000

Lief dagboek,

Ik weet niet wat er in Barry omging, maar vanavond fladderde zij opeens van haar standaard op de grond. Eerst wilde ik haar besnuffelen maar ze maakte rare geluiden en begon mij te achtervolgen, ze rende als een gek achter mij aan. Gelukkig was Jolanda in de buurt en zette haar terug op de standaard.


Is ze geen mooie vogel?20 November 2000

Lief dagboek,

Dit is mijn pappie Popeye, hij is prachtig nietwaar? Hij is de beste vader van de hele wereld. Hij speelt zo voorzichtig en lief met de puppies dat hij wel de moeder lijkt. Ik bewonder hem omdat hij zo cool is als hij met de puppies speelt want als ik zo met ze speel, trekken ze me aan mijn haren en dat is niet leuk.


My pretty daddy in the wind!24 November 2000

Lief dagboek,

Nou het begin is er. Rebel is vanmorgen naar zijn nieuwe huis vertrokken. Godelieve en Rene kwamen hem ophalen. Bandit hun eerste Shih Tzu had meer interesse in de katten . De puppies liepen achter hem aan maar hij keek nog niet eens. Ik denk dat hij liever Vipke mee had genomen naar huis...Rebel

Week 1
Week 2
Week 3
Week 4