(Salsa is in 2013 overleden ze is 14,5 jaar geworden)

 

17 december 2004

Lief dagboek,

Jolanda heeft er een man bij. Nogal een lekker ding al zeg ik het zelf. Het is een Amerikaan die een tijdje in België heeft gewoond. Het is wel een vrouwenliefhebber, hij loopt steeds achter mij aan maar hij laat de andere meisjes ook niet met rust. Ik zou willen dat hij alleen oog voor mij had. Dat komt nog wel, wacht maar af.

Fiësta

 

 

2 Mei 2004

Lief dagboek,

Vandaag is de zwartste dag uit mijn leven. Mijn lieve vriendin Cheyenne is vanmorgen ingeslapen, ze was heel ernstig ziek. Martin en Jolanda hebben een heel moeilijk besluit genomen om haar veel pijn te besparen. Cheyenne was een geweldige hond, alltijd lief en ik mocht haar altijd kussen het werd haar nooit teveel. Ik zal haar heel erg missen

9 Maart 2003

Lief dagboek,

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik geschreven heb. Alles gaat hier goed en het weer wordt al beter. Jolanda vond het weer nodig om ons te wassen. Toen we allemaal weer schoon en droog waren moesten we met z'n allen op de foto. Nou ik niet hoor, ik ben hem gesmeerd.

vlnr: Luna, Mahatma, Devina en Victory

 

8 September 2002

Lief dagboek,

Ik heb het behoorlijk druk met vier kinders, en als de kinderen van Luna samen met die van mij los lopen heb ik er nog vier bij. Ja dan zou ik wel willen dat ik me zelf weg kon toveren. Maar wat zijn ze toch schattig, allemaal!

 

4 Augustus 2002

Lief dagboek,

Het gaat heel goed met mijn babies, ze groeien als kool. Ik heb het wel erg warm gehad de afgelopen week toen het 32 graden was. Jolanda heeft mijn haar weer geknipt dat scheelde wel iets.

 

26 Juli 2002

Lief dagboek,

Vandaag ben ik moeder geworden van vier prachtige kinderen. Drie meisjes en een jongen. De bevallling ging heel gemakkelijk en ik zie aan Jolanda dat zij heel trots op mij is. Ze heeft mij al gewassen en hier komt de allereerste foto van mij met mijn kinderen.

 

20 Mei 2002

Lief dagboek,

Martin is de hele week bezig geweest om de tuin uit te graven, toen hij daar mee klaar was heeft hij er een grote zandbak van gemaakt. Helemaal te gek zeg!

 

28 december 2001

Lief dagboek,

dit jaar is weer bijna voorbij, en ik kijk uit naar het nieuwe jaar.
Als ik loops ben, ga ik gedekt worden door Uouragan.

Ja hier heb ik nu echt zin in!

Uouragan

Uouragan

 

 

4 december 2001

Lief dagboek,

het is alweer eventjes geleden sinds ik de laatste keer geschreven heb. Ik ben een paar keer naar de tentoonstelling geweest, heel leuk hoor maar als Jolanda me voor een show gewassen had, mocht ik helemaal niets meer. Ze was bang dat ik een puinhoop van mijn kapsel zou maken.
Na de show in Rotterdam was het groot feest! Ze knipte mijn haren eraf, te gek zeg! Nu hoef ik niet meer iedere week in bad.

  Salsa